Ik ben Marlene

Hallo, ik ben Marlene Rietveld en woon in het prachtige Asch met mijn twee zoons ben geboren in 1970. Jarenlang ben ik met diverse opleidingen bezig geweest die hun basis vinden in de spiritualiteit. De nadruk lag hierbij op healing-opleidingen via het CLI (Centrum voor Leven en Intuitie). Ook ben ik Body Soul Fusion beoefenaaren niet onbekend met Reconnective Healing en Reiki.

Gedurende die jaren was dat voornamelijk om mijzelf als empatisch persoon staande te houden in een voor mij te veeleisende en snelle maatschappij. Inmiddels begrijp ik dat mijn grootste kracht juist in de zachtheid en gevoeligheid schuilt. 

Zoals een ieder die zichzelf ervaart als intuitief en gevoelig voor energetische stromen, heb ook ik een heel aantal jaren nodig gehad om in balans te komen, onverwerkte emoties onder ogen te zien en deze te transformeren. 

Door in de jaren 90 bij het centrum voor Leven en Intuitie in Utrecht een opleiding te volgen voor energetisch healer heb ik een start gemaakt met het ervaren van en werken met energie.  Hoewel het woord "healing" voor mij wel wringt omdat ik er niet in geloof dat je een ander kunt helen. Wel geloof ik er in dat je een ander kunt uitnodigen zichzelf te helen. Nu ben ik mijn praktijk gestart om mijn gave hierin te delen. 

Na een periode van grote veranderingen in mijn privé leven die alles aan het schudden brachten is er een emotionele balans gekomen die veel helder heeft gemaakt en nu ervaar ik het leven, vanuit mijn kern, als een ontdekkingsreis. Met dit als zuiver uitgangspunt heb ik ervaren dat alles er altijd en voor iedereen is. Wanneer ik mensen energetisch masseer ervaar ik mijzelf als doorgeefluik van kosmische/universele energie. Een uitnodiging voor de ziel om deze energie te gebruiken waar het nodig is. Dat weten is in ieder zijn kern aanwezig.

Van alle aangeleerde technieken heb ik een combinatie gemaakt. Mijn intuïtie en opleidingen maken dat mijn behandelmethode uniek is. Dit is volgens mij de meest zuivere manier om mensen te assisteren in een behandelproces dat zich dan voltrekt in het juiste tempo.

 

Het ervaren van deze behandeling zal de mooiste uitleg blijken.

Welkom